Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ SANDAY TIMES - «Ηλεκτρομαγνητικές βόμβες» εναντίον του Ιράν





Την ικανότητα του Ισραήλ να προσβάλει με «ειδικά όπλα» το Ιράν αποκάλυψε δημοσίευμα των Sunday Times
σύμφωνα με το οποίο προσδιορίζεται η δυνατότητα πλήγματος σε περιοχές στρατηγικής σημασίας από «ηλεκτρομαγνητική βόμβα»!
Η ύπαρξη τέτοιας κατηγορίας οπλικού συστήματος δεν έχει επιβεβαιωθεί στο οπλοστάσιο του Ισραήλ αλλά έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από την αμερικανική Αεροπορία στη Γιουγκοσλαβία το 1999 και το Ιράκ το 2003.

Η ηλεκτρομαγνητική βόμβα εκρήγνυται πάνω από το έδαφος και σχηματίζει έναν ηλεκτρομαγνητικό παλμό (EMP) που αδρανοποιεί πλήρως κάθε είδους ηλεκτρονική συσκευή και όχημα προκαλώντας πλήρη παράλυση στις επικοινωνίες κάθε είδους και στις μετακινήσεις.

Η χρήση της τεχνολογίας αυτής θα προκαλέσει καταστροφικές επιπτώσεις στο δίκτυο τηλεπικοινωνιών και ηλεκτροδότησης του Ιράν και επαναφέρει τα σενάρια για ανάληψη επιθετικής δράσης του Ισραήλ εναντίον της Τεχεράνης.

Ειδικός στόχος αναμένεται να είναι οι πυρηνικές εγκαταστάσεις ενώ η χρήση ηλεκτρομαγνητικών βομβών θα προηγηθεί για αδρανοποίηση της εχθρικής αεράμυνας μεταφέροντας το Ιράν «στην εποχή του λίθου» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά!

Η χρήση των ηλεκτρομαγνητικών βομβών ανήκει στην κατηγορία των «μη θανατηφόρων όπλων» πιθανώς με χρήση ακτίνων Γάμμα η οποία προκαλεί το «ψήσιμο» ηλεκτρικών συσκευών σε μεγάλη απόσταση από το σημείο της έκρηξης!



πηγη



Το διαβάσαμε από το: ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ SANDAY TIMES - «Ηλεκτρομαγνητικές βόμβες» εναντίον του Ιράν http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/04/sanday-times.html#ixzz3bWAoCMcs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...