Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ!!!! part 2 ΑΓΓΕΛΟΙ!;! Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!;!


Δεν θα αναφερθώ σε λεπτομερείς αναφορές από την βίβλο ή την Καινή Διαθήκη. Δεν το κάνω αυτό γιατί πάω κόντρα σε ότι γράφουν μέσα αλλά επειδή πρέπει το θέμα αυτό να προσεγγιστεί από μια άλλη πλευρά ώστε να πιστή ο καθένας για την ύπαρξη των Παρατηρητών!!!


Το να μιλάει κανείς για τους Παρατηρητές είναι ένα θέμα που πρέπει να κατέχει τις κατάλληλες πληροφορίες οι οποίες ως Παρατηρητές είναι ελάχιστες!! Θα προσπαθήσω να σας το τοποθετήσω όσο πιο απλά μπορώ για να το καταλάβετε και εσείς!!


Την πλήρη σχεδόν εξήγηση την έδωσα στο προηγούμενο άρθρο μου που για πρώτη φορά είδε το φως της δημοσιότητας «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ!! ΑΓΓΕΛΟΙ !;! Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!;! »


Ψάχνοντας πλέον το θέμα του ΜEGAPOLISOMANCY τον Ιούνιο του 1999 βρέθηκα στην Αθήνα, στην περιοχή όπου βρίσκεται το παλιό εργοστάσιο που επεξεργαζόταν το Γκάζι. Ακολουθώντας κάποια χνάρια του ΜEGAPOLISOMANY του πραγματικού και όχι του φανταστικού που ονομάζεται Cult!!!! Η ώρα ήταν 3:00 το πρωί και ενώ είχαμε φτιάξει εναν πρόχειρο χάρτη για την γύρω περιοχή χρησιμοποιώντας την μέθοδο της « Ιερής Γεωγραφίας » μαζί με την μέθοδο « Αστικής Μαγείας » είχαμε βρεθεί στα στενά στο Μοναστηράκι. Εγώ και οι συνεργάτες μου ενώ ήμασταν έτοιμοι να αποκαλύψουμε κάτι το οποίο ήταν πολύ σημαντικό στην όλη υπόθεση, μια εκτυφλωτική ολόλευκη λάμψη που εμφανίστηκε τελείως από το πουθενά, μας έκανε να τυφλωθούμε για κάποιες στιγμές. Δεν σας κρύβω ότι το μυαλό μας πήγε στο χειρότερο και αυτές οι στιγμές τύφλωσης ήταν για εμάς οι χειρότερες στιγμές αγωνίας που είχαμε περάσει ποτέ στην ζωή μας!!!




Διαβάστε περισσότερα »

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...