Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Τα μυστικά της «πίσω πόρτας»


ΠΡΩΚΤΙΚΌ ΣΕΞ – ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΆ ΤΗΣ «ΠΊΣΩ ΠΌΡΤΑΣ»Για τον άντρα, σημαίνει την ολοκληρωτική κατάκτηση του γυναικείου κορμιού και ταυτόχρονα -λανθασμένα- απόδειξη της αγάπης της συντρόφου του. Για την γυναίκα, συνήθως, το ολοκληρωτικό δώσιμο. Στην Ελλάδα αποκαλείται και «οθωμανικό». Στο εξωτερικό γνωστό ως «ελληνικό». Ο λόγος για το πρωκτικό σεξ. Η παράδοση θέλει τους περισσότερους άντρες να το ζητούν και τις περισσότερες γυναίκες να το αρνούνται. Όλοι κάτι ψιθυρίζουν γι’ αυτό, λίγοι όμως το κάνουν κι ακόμη λιγότεροι το απολαμβάνουν. Και όμως για πολλά άτομα ο πρωκτικός έρωτας αποτελεί τον απαγορευμένο καρπό του σεξ που θέλουν οπωσδήποτε να δοκιμάσουν αλλά δεν τολμούν. Η πρωκτική συνουσία -το πέος στον πρωκτό- αν και θεωρείται ομοφυλοφιλική πράξη, υιοθετείται κάποιες φορές και από τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια.
Για πολλούς το πρωκτικό σεξ είναι το μεγαλύτερο ταμπού. Για κάποιους άλλους πάλι όχι. Και στις δύο περιπτώσεις όμως δεν παύει να κρύβει κινδύνους. H δαιμονοποίηση του πρωκτικού σεξ ως μη φυσιολογικό (παρά φύση) συχνά οδηγεί στον αφορισμό του. Ανεξάρτητα από την ηθική διάσταση όμως υπάρχει και αυτή της υγείας, η οποία πρέπει να μας προβληματίζει περισσότερο.
Πριν πάρετε την απόφαση για την πρωκτική συνουσία, αρκεί να σκεφτείτε όσα ακολουθούν και θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή.
* Σίγουρα το θέλεις;


Διαβάστε περισσότερα »

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...