Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ









Ειναι ευκολο να καταδυθει οποιος θελει στην πραγματικη ιστορια της μαγειας αρκει να διαβασει αρκετα και να εμβαθυνει στα μυθικα και μερικες φορες κρυπτο -ιστορικα γεγονοτα που την αφορουν ...

Αλλά τι είναι Μαγεία; Πολλές φορές η μαγεία έχει όντως να κάνει με την θεραπεία, το πεπρωμένο και διάφορες άλλες πνευματικές δραστηριότητες, στην καθημερινή ζωή όμως έχει να κάνει με τον πόλεμο, κυρίως με αψιμαχίες με σύντομες εμπλοκές του τύπου μια σου και μια μου. Είναι μόνιμο φαινόμενο τόσο στην Αφρική, στον Αμαζόνιο, αλλά και στην Ελλάδα τώρα με τους αφρικανούς μετανάστες, χωρίς να παίρνει διαστάσεις δημοσιότητας.

Εν αντιθέσει με το Μαϊάμι, την Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες και οπουδήποτε υπάρχουν θεοσεβούμενες κοινότητες ισπανόφωνων και αφρικανών μεταναστών, ανάμεσα στους οποίους μπορούν να βρεθούν Μπρούχος, Ούγκανς, Κουραντέρος και Σαντέρος.
Ο δάσκαλός μου στην μαγεία Τζελάλ Ονούρ Αλ Σαμς και η φίλη μου = μάγισσα η ίδια Μαρπαρου τονίζουν πάντα πως είναι λάθος να πιστεύει κανείς ότι η πνευματική ή η θρησκευτικομαγική παραδοσιακή τεχνολογία είτε είναι μαγεία, είτε εκκλησία της Βουντού, ελέγχεται από ανθρώπους στην πλειονότητά τους λιγότερο σάπιους από αυτούς που ελέγχουν την αντίστοιχη βιομηχανική τεχνολογία.



Το Βασίλειο των Πνευμάτων δεν είναι κατ’ ανάγκη αγαθό. Στα χωριά των Ινουΐτ και των Κουνγκ, η εγκληματικότητα είναι, και πάντα ήταν, μεγαλύτερη από αυτήν της Αθήνας, και οι περισσότεροι από αυτούς τους θανάτους συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με την Μαγεία.

Υπάρχουν βέβαια άγιοι και σοφοί μεταξύ των σαμάνων, αλλά στο ίδιο ποσοστό που υπάρχουν μεταξύ στρατιωτικών, προέδρων, πολυεθνικών και πολιτικών.
Απο ιστορικης πλευρας η πρωτη αναφορα στο θεμα της Μαγειας σαν τελετουργικο γεγονος βρισκεται Όχι τυχαία στο βιβλίο «των γωνιών» του J. Dee το οποιο πραγματεύεται την Ενωχιανή Μαγεία, -απλά για ευνόητους λόγους αναγραμμάτισε το Angles (γωνίες) σε Angels (Άγγελοι) αυτο απο μονο του εχει μεγαλη σημασια για οσους κατεχουν καποιες γνωσεις πανω σε χωρο χρονικα περασματα και οντα απο παραλληλες διαστασεις για τα οποια ουτος η' αλλος γραφω κατα καιρους μεσα πο τις ιστοριες μου αφηνωντας ετσι ενα ελαχιστο φως για οσους εχουν το θαρρος να ξεπερασουν τα παπαγαλισματα ψευτικων μαγικων κειμενων του εμποριου ...Για να το θεσω διαφορετικα οπως το ειχα γρψει μεσα σε μια απο τις ιστοριες μου που δεν εχουν δει ακομα το φως της δημοσιοτητας


~ ~Κατ’ αρχήν ημέρα της κρίσεως… Μια ημέρα συνέχεια κάποιας άλλης τμήμα μιας εβδομάδας, κάποιου χρόνου. Αιτία, συνέχεια, αποτέλεσμα πράξεων. Γραμμική σειρά γεγονότων, τα οποία εμείς φροντίζουμε να είναι σαν σήριαλ μιας ρουτινιάρικης ζωής. Δουλειά, σπίτι, καλό, κακό, ζωή θάνατος.


Και σε ρωτώ. Αν ανατρέψουμε αυτό το σύστημα; Το σύμπαν μας έχει δώσει αυτήν την δυνατότητα, άσχετα το πώς θα χρησιμοποιηθεί από τον κάθε έναν από εμάς. Αν δούμε το ίδιο το σύμπαν σαν ένα γρίφο, ένα κοσμικό πρόβλημα. Ο Μέγκεν είπε: «Υπάρχει εύκολη λύση για κάθε πρόβλημα. Απλή, εύλογη και λανθασμένη». Τότε δικαίως ο κόσμος μας έχει αυτά τα χάλια και η σοφία μας είναι «Μωρία» για το θεό που λένε και οι γραφές.

Αν η λύση μου δεν είναι απλή, ξεκάθαρη, και λανθασμένη… Είναι σύνθετη, απίθανη και σωστή. Σωστά ? ~~~~~ ? ~~~~~~~ Γριφος για λιγους ...

Το θέμα ξεκινά από το ίδιο το απόκρυφο βιβλίο του Ενώχ. ( Ας πούμε ότι ο Ασσούρ είναι ο Αζαζέλ, δηλαδή ο αποδιοπομπαίος Αρχάγγελος και το έγραψε έτσι γιατί θα ήταν δύσκολο να τον κατονομάσει εφόσον σαν θεότητα έχει ένα υπολογίσιμο ιερατείο, και μια ισχυρή δύναμη κοινωνικοπολιτική που ήταν οι Ασσύριοι.)

Στο βιβλίο του λοιπόν, στο όγδοο κεφάλαιο γράφει ότι πάνω-κάτω ξέρουμε και από τα άλλα κείμενα

«…Και Αζαζέλ εδίδαξε τους ανθρώπους να κατασκευάζουν ξίφη, και μαχαίρας, και ασπίδας και θώρακας και έκαμαν εις αυτούς γνωστά τα μέταλλα της γης και την τέχνην της κατεργασίας αυτών, και ψέλια και στολίδια, και την χρήσιν του αντιμονίου και τον καλωπισμόν των βλεφάρων, και όλα τα είδη των πολύτιμων λίθων, και όλες τις τεχνικές που λέμε σήμερα μακιγιάζ.

Και εγένετο πολύ ασέβεια, και διέπραξαν πορνεία, και επλανήθησαν και διεφθάρησαν εν ταις οδαίς αυτών.

Ο Σεμιαζά δίδαξε γοητείας και ριζοτομίας.
Ο Αρμαρώς την λύση των γοητειών.
Ο Ρακιήλ την αστρολογία και τους αστερισμούς.
Ο Χωχιήλ την μετεωρολογία.
Ο Σαθιήλ τα σημεία της γης, και τα σημεία του Ήλιου.
Ο Σεριήλ τους δεκανούς και τα μυστικά της πορείας της Σελήνης.
Και καθώς οι άνθρωποι εχάνοντο, εβόησαν, και η κραυγή των υψώθη εις τον ουρανό!».

Όπως είναι φυσικό, η δράση των έκπτωτων αυτών αγγέλων προκάλεσε την οργή του θεού και την δίκαιη τιμωρία σε όλους τους προαναφερθέντες και ιδίως στον Αζαζέλ, ο οποίος θεωρήθηκε ως ο μεγαλύτερος διαφθορέας του ανθρώπινου γένους. Γι’ αυτό τιμωρήθηκε σκληρότερα απ’ όλους από τον ίδιο τον αρχάγγελο Ραφαήλ, όπως περιγράφεται στο 9 και στο 10 κεφάλαιο του βιβλίου αυτού του Ενώχ: «Και τότε ο Μιχαήλ, ο Ουριήλ, ο Ραφαήλ, και ο Γαβριήλ παρέκυψαν εκ του ουρανού και είδαν πολύ αίμα εκχυνόμενον επί της γης, και πάσαν ανομίαν διαπραττομένην επί της γης.
Και είπαν ο εις, εις τον άλλον: Η γη γενομένη άνευ κατοίκων βοά την φωνήν των κραυγών των μέχρι των πυλών του ουρανού.

Και τώρα προς σας, τους αγίους του ουρανού, αι ψυχαί των ανθρώπων εντυγχάνουν, λέγουσαι: Εισαγάγετε την κρίσιν ημών ενώπιον του Υψίστου. Και είπαν τα ουράνια όντα προς τον Κύριο των αιώνων: Κύριε Κυρίων, θεέ θεών, βασιλεύ βασιλέων, και θεέ των αιώνων…

Συ βλέπεις τι εποίησεν Αζαζέλ (ο διωκόμενος). Διδάξας πάσα αδικίαν επί της γης και αποκαλύψας τα αιώνια μυστήρια τα εν τω ουρανώ, άτινα οι άνθρωποι προσπαθούν να μάθουν…».

Στο τελος του κειμενου βρισκουμε απευθειας αναφορα στην αποκρυφη γνωση η' Μαγεια << αποκαλύψας τα αιώνια μυστήρια τα εν τω ουρανώ, άτινα οι άνθρωποι προσπαθούν να μάθουν >>

Τα μυστηρια που οι ανθρωποι προσπαθουσαν να μαθουν απο οτι το ιδιο το κειμενο κανει φανερο ηταν και η αιτια του χαμου τους -(Και καθώς οι άνθρωποι εχάνοντο, εβόησαν, και η κραυγή των υψώθη εις τον ουρανό!

Η γη γενομένη άνευ κατοίκων βοά την φωνήν των κραυγών των μέχρι των πυλών του ουρανού. )- Εδω γινεται φανερο οτι κατι παρα πολυ σκοτεινο εχουν αυτα τα μυστηρια που οι Γιοι του θεου εφεραν στην γη και διδαξαν στους πρωτους ανθρωπους ( Δες Λιλιθ ) αυτα ακριβως τα μυστηρια που εγιναν και η αιτια της καταδικης στην ιστορια της Λιλιθ φανερωνονται μεσα στις βιβλικες γραφες σε διαφορα σημεια αλλα σε ενα η αναφορα ειναι παραστατικη και αρκετα εμπεριστατωμενη << «…Τους παλαιούς Οικήτορας

της αγίας σου γής μισήσας.
Επί τω έχθιστα πράσσειν έργα
φαρμακείων και τελετάς ανοσίους
τέκνων τε φονέας ανελεήμονας
και σπλαχνοφάγων ανθρωπίνων σαρκών
θοινάν και αίματος, εκ μέσου
μύστας θιάσου…».

Σοφία Σολομώντος
Κεφ ΙΒ.
Χριστιανική Παλαιά Διαθήκη.>>
Και ΙΗ΄ της Σοφίας Σολομώντος στχ. 9 «ΚΡΥΦΗ ΓΑΡ ΕΘΥΣΙΑΖΟΝ ΟΣΙΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΗΣ ΘΕΙΟΤΗΤΟΣ ΝΟΜΟΝ ΕΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΔΙΕΘΕΝΤΟ…».

Αν και φαινομενικα ειναι θρησκευτικο τυπικο μιας και κατ ' εντολην του αγαθου υποτιθεται και φιλανθρωπου θεου της χριστιανικης πιστεως « Η βασική προσφορά (οίσις) στο θεό είναι, παν πρωτότοκον, διανοίγον μήτραν, κατά την σαφή διατύπωση του ελληνικού κειμένου της Παλιάς Διαθήκης κατά τους Ο’, Έξοδος, ΙΓ’2.
Αγίασον μοι παν πρωτότοκον πρωτογενές διανοίγον πάσαν μήτραν εν τοις υιοίς Ισραήλ από ανθρώπου εως κτήνους∙ εμοί εστίν.».

Το αινιγματικό κείμενο στο ίδιο κεφάλαιο στχ. 13 είναι τελικά το κλειδί της διαφωτίσεως , η θεια κοινωνια με σαρκα και αιμα η οποια μετατρεπει τον κοινωνο σε ζων Θεο φυσικα δεν εχει καμια σχεση με τον πιστο /Ικετη που θελει μας παρουσιαζει σημερα η εκκλησια αλλα και ο Ιουδα'ι'σμος , ο Μαγος τελετουργος δεν παρακαλαει τον θεο αλλα γινεται Θεος μεσα απο την Θεια κοινωνια και αποκτα ζωη και δυναμη κλεμμενη απο το θυσιασμενο πρωτοτοκο βρεφος ....Μια παραδοση που μεχρι και σημερα η Αβραμιτες εβραιοι ακολουθουν ...




Η ιστορια των πρωτοπλαστων ειναι μια ιστορια γεματη μαγεια ..
Η πρωτη Ευα γνωστη με το ονομα Λιλιθ ( εικονα 1) της οποιας το ονομα αν και παραγωγο της Λαγιλ =Νυχτα ειναι υποκοριστικο του Λιλι που θα πει δενω με κομπους .
Η Λιλιθ λοιπον ειναι η πρωτη μαγισσα που εδενε με κομπους αλλα και η πρωτη που σαν κυρια των Σεραφιμ , πριν τον ρολο αυτο παρει η παναγια ( αποκαθισταμενη Ευα ) θυσιαζε τα παιδια της για να αποκτησει δυναμη ...

Δυναμη που την εκανε αιωνια αθανατη , παντα με τις συμβουλες του ερπετου ( εικονα 2 ) ..
Αλλα η ιστορια συνεχιζει ,και ειναι ενδιαφερουσα γιατι εχει δυο σημεια ακομα που φανερωνουν ακριβως τον τροπο που η Λιλιθ αποκτησε την γνωση αλλα και ενα ξορκι που συνανταμε μεχρι σημερα απο την Γερμανια μεχρι και την Βραζιλια και το πρωτοδιαβαζουμε ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΕΣΗ ...

Ο λογος για το Δεντρο της γνωσης ..... Η Τάττουλα, η ιμπόγκα και το τοξικόδεντρο είναι από τα ισχυρότερα στην φαρμακευτική του Voodoo
H ιμπογκα ειναι ενα αρχαιο ιερο δεντρο γιατι ο κορμός του παράγει ένα
αλκαλοειδές, την ιμπογκαΐνη, η οποία εμποδίζει την υδρόλυση του χολικού εστέρα ο οποίος δρα ως ερέθισμα στο κεντρικό νευρικό σύστημα.

Στο ανθρώπινο συκώτι μετατρέπεται σ’ ενεργό μεταβολέα την Νοριμπογκαΐνη, η οποία έχει ένα καλό για τα εξαρτημένα άτομα από χρόνια χρήση σκληρών ναρκωτικών, και στην περίπτωση των μαγισσών που πάσχουν από εξάρτηση από Datoura ή άλλα μαγικά εξαρτησιογόνα-παραισθησιογόνα, γιατί προσκολλάται, στους υποδοχείς της εξάρτησης, και αναιρεί την διαδικασία που ενισχύει την εξάρτηση αυτή.

Μια δόση ιμπογκαΐνης θεραπεύει κάποιους από σωματική εξάρτηση. Αλλά είναι θέμα μυαλού από εκεί και μετά, κάτι σαν διαιτολογικό πρόγραμμα στο οποίο το θέμα αν το μυαλό θα δεχτεί να κόψει το περιττό μασούλημα και τις σοκολάτες, λιπαρά και ζάχαρη. Δυστυχώς κάποιοι την επιλέγουν για να ταξιδέψουν εις γνώσην τους και αφού δεν την έχουν ανάγκη.

Θεραπεύει την σωματική εξάρτηση αλλά προκαλεί οπτικές, απτικές, ακουστικές αλλαγές της πραγματικότητας στην φυλή Μπουίτι της Κεντρικής Αφρικής, εξάγουν την ουσία απ’ τον κορμό του δέντρου το οποίο φύεται άγριο στο Καμερούν, οι μύθοι τους, αυτών και άλλων φυλών της Αφρικής έχουν κάνει τους εθνολόγους να πιστεύουν σοβαρά ότι η ιμπόγκα είναι αυτό το δέντρο που αναφέρει η Βίβλος ως Δέντρο της Γνώσης.

Οι Μπουίτι μασάνε την φλούδα του κορμού στην τελετή μύησης.

Μετά την τελετή οι νέοι που γίνονται άντρες ονομάζονται «Μπάνζι» δηλαδή αυτός που είδε τον άλλο κόσμο. Το φίδι κράτησε την υπόσχεση του δεν νομίζεις ;.

Η Λιλιθ αποκτησε με την καθοδηγηση του σοφου Ερπετου την αποκρυφη γνωση και την οραση του κοσμου των πνευματων αλλα το μηλο ειναι αλλο θεμα και αφορα ενα μαγικο ξορκι αγαπης που χρησιμευει μεχρι και σημερα ... Χρειαζεται 2 μηλα φρεσκα και πεντε πετραδακια απο το δρομο αυτου που θες να σε αγαπησει , βαφεις τα πετραδακια ροζ η' κοκκινα αναλογα το τι συναισθημα θες να δημιουργησεις και αφου στο ενα μηλο σκαψεις την σαρκα και βαλεις το ονομα του αγαπημενου με χαρτι γραμμενο με κοκκινο μελανι ( παλια με το αιμα σου ) γεμιζεις το κουφιο φρουτο με μελι και το κρυβεις στον χωρο σου για να ερθει με αγαπη εκει ..

Το αλλο μηλο του δινεις να το δαγκωση μολις τον δεις ....
Το εκανε η Ευα ( Λιλιθ ) το κανουνε χιλιαδες χρονια τωρα γυναικες και αντρες σε ολοκληρο σχεδον τον κοσμο και λειτουργει αραγε γιατι οχι ?????

Η ιστορια ειναι γνωστη εξοδος του Οφεως απο τον Παραδεισο και πτωση στην γη , εξοδος της Λιλιθ απο τον Παραδεισο και πτωση στην γη και απο εδω και περα αρχιζει η μυθο -ιστορικη αληθεια μιας και στοιχεια μπορουμε να βρουμε μεχρι και σημερα σε σχετικες αναφορες οπως π.χ ....

Ο Οβίδιος στις «Μεταμορφώσεις», ο Πλάτωνας στον «Τιμαίο», στην «Έδδα την πρεσβύτερη» (παλιά νορβηγικά ποιήματα) ακόμα και ο ίδιος ο μύθος του Φαέθωντα όλα συνηγορούν στα ίδια γεγονότα.

Αλλά μια λεπτομέρεια στο βιβλίο των Μάγιας «Τσίλαμ Μπάλαμ» είναι αυτή που εκτός ότι παραπέμπει στην Γέννηση της Καινής Διαθήκης περιέχει υπαινιγμούς ότι η καταστροφή ήταν λόγω του ότι από κάποια αστρική πύλη ο Μεγάλος Οφίς των παλαιών θεών του Χάους «Έπεσε» στην Γη.

Το κείμενο γράφει «Στην διάρκεια του Ενδεκάτου Αχαού Κατούν συνέβη… Όταν η γη άρχισε να ξυπνάει. Κι έπεσε μια πύρινη βροχή, και στάχτες έπεσαν, και βράχοι και δέντρα έπεσαν κάτω.




Και ο Μεγάλος Οφίς εκδιώχτηκε από τους ουρανούς. Και μετά, με μια νεροποντή, ήρθαν τα νερά… Ο ουρανός γκρεμίστηκε και η στεγνή ξηρά καταποντίστηκε. Και σε μια μόνο στιγμή ο μεγάλος όλεθρος τελείωσε. Και η Μεγάλη Μητέρα Σείμπα ανασηκώθηκε μέσα από τις αναμνήσεις της καταστροφής της γης.».

Ο Μεγάλος Οφίς, ο Πύθωνας του Voodoo, o θεός Dabalah Vedo που έφερε τα νερά στην γη. Είμαι σίγουρος ότι αυτός είναι το αρχαίο φίδι στο προπατορικό αμάρτημα όπως και για το ότι ο Αδ-αμ ήταν ο μόνος διασωθείς από την μυθική Αδ την πόλη με τους κίονες.

Ελάχιστοι ως κανένας ποτέ δεν σκέφτηκε ότι πιθανότατα οι Αζτέκοι θα μπορούσαν να είναι απόγονοι του Αζάη. Γιου του Ποσειδώνα και της Λευκίππης και συγκεκριμένα αδελφός του Διαπρεπή, το πέμπτο ζευγάρι διδύμων της μυθικής Ατλαντίδας. Άρα Αζτλάν θα μπορούσε να λέγεται ο κλήρος γης – νησιών και χώρας – που ανήκε στους απογόνους του Αζάη.

Η λέξη Αδ αν διαβαστεί ΑΖ τότε είναι η χώρα καταγωγής των Αζτεκ, οι αζτέκοι είπαν στους ισπανούς κονκισταδόρες πως οι πρόγονοί τους ήταν από την καταποντισμένη χώρα Αζτλάν που βρισκόταν στα ανατολικά (Ατλαντικός). Κατά σύμπτωση, η λέξη Ατλ στους Αζτέκ θα πει νερό (την ίδια έκφραση που χρησιμοποιούν σήμερα στην Βερβερική, την γλώσσα ενός μη-αραβικού λαού που κατοικεί στα Βουνά του Άτλαντα της Βόρειας Αφρικής).



Η ιστορία με την Λίλιθ την πρώτη γυναίκα του Αδάμ, προφανώς επρόκειτο για διασωθείσα από άλλο τόπο που χάθηκε και η συνέχεια είναι λίγο – πολύ γνωστή αν σκεφτεί κανείς ότι έφυγε στην Αραβική Έρημο όπου και τοποθετείται από τον Λάβκραφτ η καρδιά του Ιερατείου των Μεγάλων Παλαιών, και το μέρος στο οποίο πληροφορήθηκε ο Τρελός Άραβας το μαγικό – τελετουργικό περιεχόμενο του Νεκρομικών.


Η ειρωνια ειναι οτι ακομα και η ερμηνεια του ονοματος του τρελου Αραβα Αλ χαζρεντ ειναι λαθος μιας και Αζαγκ λεξη που συνανταμε και στον Αζαζηλ η Αζαηλ και Σεμι Αζα θα πει οχι τρελος αλλα ο ΔΙΩΓΜΕΝΟΣ ....

Η θρησκεια αυτη που φερεται να εχει ολα τα στοιχεια αυτα που δενουν ολα οσα ειπαμε φυσικα και υπαρχει και ακομα και οι " θεοι " ειναι οι ιδιοι που αναφερονται στην Πτωση της Λιλιθ ...

Δηλαδη η ιδια η Λιλιθ και ο οφις και φυσικα ο κυριος του θανατου που μαλλον εχει σχεση με τον Οσιρη -Ρα που με ενα δηλητηριασμενο φιδι η Λιλιθ Ισις θανατωσε προκειμενου να καταστει η ιδια αθανατη ....

Για πληροφοριες εδω ...http://kimbanda7lineas.ning.com/

Η Λιλιθ υποτιθεται πως ητανε λεσβια ,αλλα αν δουμε τον μυθο για την μανα Μουτι την μητερα των ανθρωπων με τις 9 κορες θα δουμε οτι στην πραγματικοτητα ΠΟΤΕ Ο ΑΔΑΜ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ...


Ο μυθος τοσο οσον αφορα την Λιλιθ αλλα και την Μανα Μουτι μιλαει ακριβως οπως και αυτος στην Γεννεση οτι η μανα Μουτι ακριβως επειδη στον κοσμο δεν υπηρχαν αρσενικα , επειδη η ιδια ειχε την γνωση του να φτιαχνει απο χωμα κανατια και αλλα δοχεια εφτιαξε τον πρωτο αντρα απο χωμα και αιμα και του εδωσε ζωη ..Ετσι ο πρωτος αντρας φτιαχτηκε με βαση την αναγκη της γυναικιας ανατομιας και οχι το αναποδο .....

Μετα απο αυτην την ενωση γεννηθηκαν κορες και αγορια που ξελογιασαν τους αγγελους της ταξεως των Δυναμεων στην οποια πρωτος ηταν ο Λεβιαθαν ( αλλος ενας Οφις ) και ακολουθησε ο Κυριος ( Αδωνα'ι΄- Αδωνις Βελιαλ ) των οποιων τα σκευοι εγιναν τα γνωστα ως δαιμονια "Σκευοι της ανομιας " αλλα ο ρολος του Κυριου ( Κυριαρχος η' Βελιαλ ) ειναι παρεξηγημενος μιας και κατα την αποκαλυψη του Ιωαννη βλεπουμε οτι ειναι και παραμενει στο πλευρο του Θεου και ενεργει με την αδεια και τις εντολες του και κατα την μερα της εσχατης κρισεως θα ειναι παρων μαζι με τους υπολοιπους αρχαγγελους παρα του θειου Θρονου ....


Angelos Orsini Adamakis


ΠΗΓΗ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...