Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Μια οικογένεια που κυβερνά τον κόσμο: Rothchild` s Family…





Πολύ συχνά ακούμε να μιλούν για τους Rothchild, όμως οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ούτε ποιοί είναι, ούτε τι είναι. Αναρωτιέται κανείς, αν υπάρχει κάποιος μύθος, πίσω απ` το σκιερό οικόσημο της Κόκκινης Ασπίδας, απ` το οποίο προέρχεται η ονομασία της οικογένειας. Οι Rothchild είν` αυτό το περίεργο μάτι στην κορυφή της γνωστής πυραμίδας. Οι Rothchild είν` ο εχθρός της ανθρωπότητας, καθώς καταστρέφουν και τις ελάχιστες ελπίδες της ανθρωπότητας γι` ανεξαρτησία.
Αυτό το κείμενο σκοπό είχε να μιλήσει για την πραγματικότητα, σ` όλη την ένδοξη φρίκη της. Αόρατοι, πίσω απ` τις παχιές κουρτίνες της απέραντης δύναμής τους, είχαν κι έχουν την ικανότητα να επηρεάζουν συστηματικά, σχεδόν όλο τον πλανήτη… Κι επειδή έχουν γράψει ιστορία, ακόμη και στη δική μας πατρίδα, επιμελήθηκα το προηγούμενό μου κείμενο, ταξιδεύοντάς σας πίσω στο χρόνο, στην επιρροή τους στην πατρίδα μας, σχεδόν από τότε που απελευθερώθηκε, ως τελευταία…
Για να δούμε όμως την πραγματική τους δύναμη, θα πρέπει να γυρίσουμε πίσω στο χρόνο, την εποχή της μάχης του Βατερλώ…
Ναπολεόντειοι Πόλεμοι

Κατά τους Ναπολεόντειους Πολέμους, ένας κλάδος της οικογένειας Rothchild χρηματοδότησε τον Ναπολέοντα κι ένας άλλος κλάδος τη Βρετανία και τη Γερμανία, γεγονός που καθιστούσε τους Rothchild επικυρίαρχους, ασχέτως της έκβασης των πολέμων.

Κογκρέσο της Βιέννης

«Αμέσως μετά τους Ναπολεόντειους πολέμους - τονίζει ο Myron Fagan - οι Illuminati, βλέποντας ότι όλα τα έθνη ήταν τόσο απογυμνωμένα και τόσο εξαντλημένα από τους πολέμους, πίστεψαν ότι θα δέχονταν ευχαρίστως οποιαδήποτε λύση. Έτσι, τα υποχείρια των Rothchild, έστησαν αυτό που αποκάλεσαν Κογκρέσο της Βιέννης και στη συνάντηση αυτή προσπάθησαν να δημιουργήσουν την Πρώτη Ένωση των Εθνών, την πρώτη τους προσπάθεια για μια υπερκυβέρνηση, βασισμένη στη θεωρία ότι όλες οι εστεμμένες κεφαλές των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, ήταν τόσο βαθιά χρεωμένες σ’ αυτούς, που με τη θέλησή τους ή όχι, θα έπαιζαν το ρόλο των πειθήνιων οργάνων τους.
Αλλά ο τσάρος της Ρωσίας “μυρίστηκε” τη δυσοσμία της συνωμοσίας και τη σαμποτάρισε εντελώς. Ο εξαγριωμένος Nathan Rothchild, τότε επικεφαλής της δυναστείας, ορκίστηκε πως κάποια ημέρα αυτός ή οι απόγονοί του, θα κατέστρεφαν τον Ρώσο Τσάρο κι ολόκληρη την οικογένειά του κι οι απόγονοί του πράγματι εκτέλεσαν την απειλή του αυτή το 1917».


Ο Myron Fagan, που υπήρξε Διευθυντής Σύνταξης της New York Globe και στέλεχος της 20th Century Fox, στο βιβλίο του «The Illuminati and the Council of Foreign Relations», αποκαλύπτει την αρχή του σεναρίου υποδούλωσης στη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Ο Fagan, όπως και πολλοί θεωρητικοί της συνωμοσιολογίας, θεωρεί ότι η σύγχρονη συνωμοσία ξεκίνησε το 1770, με ιδρυτή τον Άνταμ Βάισχαουπτ, έναν αποστάτη καθολικό ιερέα, ο οποίος χρηματοδοτούμενος από τον οίκο των Rothchild, δημιούργησε τη μυστική εταιρεία των Illuminati (Πεφωτισμένοι).
Η περιφρονητική στάση του Τσάρου της Ρωσίας κατά του Κογκρέσου της Βιέννης, δεν κατέστρεψε τη συνωμοσία των Illuminati. Απλώς ανέβαλε τα σχέδιά τους και τους ανάγκασε να υιοθετήσουν μια νέα στρατηγική, συνειδητοποιώντας ότι η ιδέα της παγκοσμιοποίησης, έπρεπε να «μετατοπιστεί» χρονικά.
Αναβολή των σχεδίων
Οι Rothchild σε καμία περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα »

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...